The hardest thing in the world to understand is the income tax.
Albert Einstein
Death, taxes and childbirth! There's never any convenient time for any of them.
Margaret Mitchell

Amerikaanse belastingaangifte voor particulieren

Ik heb een heldere keuze gemaakt in de diensten die ik aanbied. Ik stel uw Amerikaanse belastingaangifte op. Of u nu zzp’er bent, in loondienst, gepensioneerd of rentenierend, iedere particulier is welkom.

Professioneel, snel en persoonlijk zijn de kenmerken van mijn dienstverlening. Met zes jaar ervaring, een goed software programma, met kennis van de Nederlandse aangiftepraktijk en als Enrolled Agent, kan ik uw Amerikaanse aangifte snel en persoonlijk voor u verzorgen. 

Mijn diensten bestaan dus uit het verzorgen van uw Amerikaanse belastingaangifte voor de IRS (Form 1040 met bijlagen) en de FBAR voor Fincen.


Bekijk Diensten Bekijk Werkwijze

Werkwijze

We plannen een vrijblijvend en gratis telefonische afspraak in om uw situatie te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt een offerte opgesteld. We nemen alle relevante gegevens door en ook uw vragen wat betreft uw situatie en de mogelijkheden worden besproken. Ook krijgt u inzicht in de totstandkoming van de offerte.

Bekijk de volledige werkwijze

Neem contact op

Heeft u vragen over uw situatie of uw Amerikaanse verplichtingen? Wilt u weten wat u moet doen? Neem gerust contact op. Ik leg u uit wat uw eventuele verplichtingen zijn, welke stappen u moet nemen en wat daarvan de consequenties zijn. In een gratis gesprek leg ik ook uit wat de kosten zijn als er verder actie moet worden ondernomen. 

Ik wil graag in contact komen