Today, it takes more brains and effort to make out the income-tax form than it does to make the income.
Alfred E. Neuman
Death, taxes and childbirth! There's never any convenient time for any of them.
Margaret Mitchell
At tax time, it helps to remember that if your tax obligation has increased from the previous year, it's usually because you're enjoying more income. That's a situation to which most of us aspire. Higher taxes are a price that we pay for greater success.
Richard Carlson

Diensten

De diensten die ik aanbied zijn geschikt voor iedere particulier die een Amerikaanse belastingaangifte moet indienen. Ik verzorg de Amerikaanse belastingaangifte en de FBAR voor particulieren. Bent u zzp’er, in loondienst, gepensioneerd of rentenierend? Ik bied u graag mijn diensten aan. 

Bent u Amerikaan en heeft u nog nooit een aangifte of een FBAR ingediend, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik leg duidelijk uit wat uw verplichtingen zijn naar Amerika toe, wat de risico’s zijn, en wat de kosten zijn voor het opstellen van de aangifte en/of de FBAR.

Maar ook als u wel al meerdere jaren aangifte hebt gedaan, dan is overstappen geen probleem. Ik werk met een professioneel programma, waarbij ik uitstekend kan aansluiten bij de reeds opgestelde aangiften.

Bent u net gearriveerd uit Amerika en nog zoekende naar een specialist die uw aangifte kan verzorgen, dan kan ik u uiteraard helpen met de Amerikaanse aangifte. Ik heb goede contacten met een Nederlands belastingadvieskantoor, waardoor ik ook de Nederlandse kant van de belastingaangifte kan verzorgen.

Heeft u voor het eerst inkomen, en wilt u weten of er een aangifteplicht is, dan help ik u te begrijpen wat uw verplichtingen zijn. Uiteraard kan ik ook de aangifte en FBAR voor u opstellen!

Aangifte inkomstenbelasting

Ik verzorg de Amerikaanse aangifte voor particulieren, met of zonder partner. Het maakt niet uit wat de woonplaats is, de Amerikaanse aangifte kan altijd opgesteld worden. Daarnaast is het ook mogelijk dat de Nederlandse aangifte wordt opgesteld, in samenwerking met Team Vervoort.

Meer weten?

Streamlined Foreign Offshore procedure

Het is mogelijk dat u nooit aangifte heeft gedaan, maar dat wel had moeten doen. Daarvoor kunt u een inkeerregeling volgen, de Streamlined Foreign Offshore procedure. Deze procedure bestaat uit drie delen.

Meer weten?

Relief Procedures for Certain Former Citizens

Heeft u nooit aangifte gedaan en u wilt zo snel mogelijk van uw Amerikaanse staatsburgerschap af, dan kunt u ook de Relief Procedure volgen. U gaat dan eerst uw nationaliteit opzeggen, en vervolgens dient u voor 6 jaar een aangifte inkomstenbelasting met een FBAR en een aparte vermogensopstelling in.

Meer weten?

Neem contact op

Heeft u vragen over uw situatie of uw Amerikaanse verplichtingen? Wilt u weten wat u moet doen? Neem gerust contact op. Ik leg u uit wat uw eventuele verplichtingen zijn, welke stappen u moet nemen en wat daarvan de consequenties zijn. In een gratis gesprek leg ik ook uit wat de kosten zijn als er verder actie moet worden ondernomen. 

Ik wil graag in contact komen